Què hem fet


1r dia de casal
El primer dia vam fer una gimcana conjunta. A mesura que passaven les proves se'ls hi donava una fotografia  i l'havien d'enganxar en una claqueta. Al final de la gimcana, si havien aconseguit totes les proves i les fotografies, descobririen el centre d'interès dels grans i dels petits del casal.
També vam fer alguns jocs de coneixença per perdre la vergonya i presentar-se.
A la tarda els més petits van pintar i decorar un follet i els gran van fer uns murals súper xulos!


Dimarts, 2 de juliol
Avui hem passat tot el matí al museu del cinema i ens ho hem passat súper bé! Hem vist moltíssimes coses i fins i tot hem fet ombres xineses.
A la tarda hem jugat a jocs tradicionals tots junts; hem estirat la corda, hem jugat als quatre cantons, a la bomba...Dimecres, 3 de juliol
Avui al matí hem fet el pot dels somnis i jocs varis. A la tarda els més grans han fet un torneig de ping pong i jocs, i els petits hem explicat contes de follets i hem jugat.
Hem tingut la sort de tenir a dos dels grans, la Nora i l'Ainhoa que han volgut explicar un conte als més petits i ho han fet molt bé!Dijous, 4 de juliol
Avui hem anat a la piscina i que bé que s'hi estava amb la calor que feia! A la tarda. hem fet jocs varis al gimnàs.
Divendres, 5 de juliol
Avui hem fet guerra d'aigua al pati i hem acabat xops com ànecs!! A la tarda hem anat als cinemes Albeniz a veure Monstruos University.

 

Dilluns, 8 de juliol
Avui ens han vingut a fer un taller per aprendre a portar una vida sana, hem rigut moltíssim i alhora hem après. També hem començat a fer les samarretes del casal per tenir-la a punt per l'excursió de divendres.

Dimarts, 9 de juliol
Hem acabat les samarretes i hem fet un mural gegant per penjar-lo el dia de les portes obertes. A la tarda hem fet relaxació doncs tots estàvem molt esverats. Els grans han fet jocs i els petits s'han la mà i el peu per posar-lo en el mural gegant.
Dimecres, 10 de juliol
Avui de P5 a 6è han anat a l'auditori d'EspaiCaixa a veure un concert de percussió i els de P3 i P4 s'han quedat a l'escola a fer jocs d'aigua.
A la tarda hem anat al parc a jugar i a recollir fulles, pals, pedres... per fer un mural vegetal.
Dijous, 11 de juliol
Al matí hem anat a la piscina i a la tarda hem fet cinema. Alguns estàven tan cansats que s'han quedat ben adormits!Divendres, 12 de juliol
Que bé que ens ho hem passat d'excursió! Hem anat amb trenet i hem visitat l'Àrea Natural de Xenacs. Amb els més petits hem anat trobant les eines que feien servir els follets, les fades i els elfs i fins i tot n'hem vist uns quants. A la tarda estàvem rebentats i de tornada amb l'autobús alguns s'han quedat ben adormits!
Dilluns, 15 de juliol
Avui hem tingut una visita molt especial... la bruixa de la catedral de Girona ens ha vingut a veure i l'hem ajudat a fer una poció.  Els més grans han fet matinal d'escacs, amb un tauler i fitxes gegants i un expert ha vingut per guiar-los. A la tarda hem continuat amb el mural vegetal i jocs varis i els més grans ens han fet una petita representació teatral.


  Dimarts, 16 de juliol
Al matí hem fet el taller del cinema mut. i hem jugat a jocs de taula com el domino, trencaclosques, etc. A la tarda en els més petits se'ls hi ha explicat un conte i després hem fet una màscara de bruixa i els grans han acabat el taller del cinema mut i han fet un mural individual.Dimecres, 17 de juliol
Com sabeu, hem passat el dia a la Devesa de Girona juntament amb el casal de l'Annexa i la ludoteca. Els grans han jugat al rodajoc i els petits han fet la ruta de les olors. A la tarda han pogut tenir una estona de joc lliure i després hem fet jocs dirigits i quan hem arribat a l'escola hem fet relaxació.
Dijous, 18 de juliol
Semblava que no ens podríem banyar i al final va acabar sortint el sol!!! A la tarda els grans van fer jocs i els petits van escoltar un conte, també van fer exercicis de relaxació per parelles i van acabar la màscara.Divendres, 19 de juliol
Avui era el dia de les rodes així que els més grans han anat fins a Quart amb bicicleta i els més petits s'han quedat a l'escola on hem preparat un circuit per poder anar amb el patinet, bicicleta, patins, etc. A la tarda hem fet cinema, i hem mirat "Bob esponja la película".Dilluns, 22 de juliol
Avui grans i petits hem preparat la cançó que cantarem a les portes obertes i després d'esmorzar hem fet la gimcana d'aigua.
A la tarda, els grans han preparat el cartell del musical i han fet jocs i els petits han escoltat un conte i han fet balls. Els grans s'han animat i també han vingut una estona a ballar!

Dimarts, 23 de juliol
La trobada de casals ha estat tot un èxit. Un cop hem arribat a l'escola Annexa, hem esmorzat i després hem fet els grups per jugar a les diferents activitats preparades.
A la tarda, en Pau ha punxat música i hem fet discoteca. No hem parat de ballar i saltar!  Dimecres 24
Al matí hem fet el taller del western. Els petits han fet només el cavall i els grans també han començat a fer un cinturó i pistoles.
A la tarda hem mirat Monstruos S.A i els grans han continuat amb el taller del matí.Divendres, 26 de juliol
Hem tingut un gran dia de platja! Ha fet molt de sol i caloreta i no hem parat de banyar-nos i jugar amb la sorra. Després de dinar hem pogut jugar a la pineda ben fresquets.

Dilluns, 29 de juliol
Al matí hem assajat les actuacions per les portes obertes i després d'esmorzar hem continuat amb el taller del western. A la tarda, els petits han escoltat un conte i després entre tots se n'han inventat un i l'han dibuixat i els grans han fet jocs.


Dimarts, 30 de juliol
Al matí hem estat acabant de practicar les actuacions per les portes obertes i hem tornat a rebre la visita de la bruixa Ada. A la tarda hem fet guerra d'aigua i hem jugat una estona.


Últim dia de casal
Al matí hem anat a la piscina i quan hem arribat a l'escola hem fet un assaig general de les portes obertes.
Estem molt contents de com han sortit les actuacions de les portes obertes i esperem que us hagi agradat! Ho hem preparat amb moltes ganes i il·lusió.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada